İçeriğe geç

Hilal Suerdem Kim

Kığılı CEO Su kimdir?

20. Ekonomi Fakültesi Sanayi Buluşmaları etkinliğimiz 26 Mayıs 2022 Perşembe günü gerçekleştirildi. Kavacık Kampüsü Konferans Salonumuzda gerçekleşen etkinliğimizin konuğu Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem oldu.

Sena Suerdem kimdir?

Öğrenmeye ve kişisel gelişime önem veren Sena Suerdem, bu süreçte Profesyonel Koçluk eğitimine başlamış ve 2021 yılında eğitimini tamamlayarak Profesyonel Koç ünvanını almıştır. Ocak 2014’ten bu yana Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sena Suerdem, Nisan 2022’den itibaren Kiğılı’nın CEO’su olarak atanmıştır.

Kiğılı ailesi nereli?

Abdullah Kiğılı (1943 Malatya doğumlu) Türk iş adamıdır. Aslen Bingöl’ün Kiğı ilçesidir ve Kiğılı soyadı “Kiğılı” anlamına gelmektedir. Kiğılı, 1965 yılında kurulan, Türkiye’nin önde gelen giyim markalarından Kiğılı firmasının sahibidir. Abdullah Kiğılı (1943 Malatya doğumlu), Türk iş adamıdır. Aslen Bingöl’ün Kiğı ilçesidir ve Kiğılı soyadı “Kiğılı” anlamına gelmektedir. Kiğılı, 1965 yılında kurulan Türkiye’nin önde gelen giyim markalarından biri olan Kiğılı firmasının sahibidir.

Kığılı kimin?

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, organize perakendenin duayeni. Dede ve babasının mesleği olan kumaş ticaretini sürdürmesi, markanın temellerinin atılmasında önemli bir etken oldu.

Sena Aslan kimdir?

Biyografi Sena Aslan, İzmir/Konak’ta doğdu ve ortaokuldan beri Sakarya’da yaşıyor. Lisans eğitimini yaşadığı Sakarya’da tamamladı. Sakarya Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden onur derecesiyle mezun oldu.

Sena Özdemir kimdir?

Tüm eğitim hayatını İzmir’de geçiren Sena Özdemir, on yaşından beri atletizmle ilgilenmektedir. İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün lisanslı sporcusudur. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü’nde ikinci sınıf öğrencisidir. Sena Özdemir, Liseler Dünya Şampiyonası’nda bayrak yarışında üçüncü olmuştur.

Kiğılı İsrail malı mı?

1938 yılında kurulan, Türkiye ve uluslararası alanda faaliyet gösteren yerel ve ulusal bir erkek giyim perakende markasıdır.

Yahya Kiğılı’nın babası kimdir?

Abdullah Kiğılı (d. 20 Nisan 1943, Malatya), Türk iş adamı ve spor yöneticisi. Kiğılı giyim zincirinin kurucusu ve sahibi.

Fahri Kığılı kimin oğlu?

Babasının adı Kiğılızade Yahya, annesinin adı Hediye’dir. Aile aslen Bingöl’ün Kiğı ilçesinden geldiğinden Soyadı Kanunu’nun çıkmasıyla Kiğılı soyadı benimsenmiştir. Hacı Fahri Efendi, hayat mücadelesine tüccar olarak başlamış ve Kur’an hafızı olarak son vermiştir.

Kiğılı hangi holding?

2023 Yılı Ayrılış Törenimiz, Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Yahya Kiğılı, Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Avni Kiğılı ve Ağaç Grubu Başkanımız Sayın Haluk Yıldız’ın değerli katılımlarıyla Keas Konsept Stüdyo’da gerçekleştirildi.

Kığılının kaç şubesi var?

Bugün Türkiye’nin 67 ilinde 225 şubemiz ve yurtdışında Avusturya, Fransa, Kıbrıs, Irak, Gürcistan, Türkmenistan, Makedonya, Suudi Arabistan, Kazakistan, Rusya ve Kosova’da toplam 40 satış noktamızla temsil ediliyoruz.

Hayat Kimya’nın sahibi nereli?

1974 yılında İstanbul’da doğan M. Avni Kiğılı, Kiğılı ailesinin 3. kuşak üyesidir. İş hayatının ilk üç yılında Hayat Kimya’da çeşitli görev ve sorumluluklar üstlenen Kiğılı, 1997 yılında kişisel bakım yatırımının sorumluluğunu üstlenmiştir.

Ahmet Yahya Kiğılı nerelidir?

Ahmet Yahya Kiğılı’nın bugün 40 şirketi, 32 markası, 27 üretim tesisi ve 14 şirketi bulunmaktadır.

Hayat Holding’in sahibi nereli?

1959 yılında Samsun’da doğan Haluk Yıldız, 1981 yılında Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Kariyerine Karadeniz Bakır İşletmeleri’nde başlayan Haluk Yıldız, daha sonra Aksa Akrilik Kimya Sanayi’nde teknik ve yatırım bölümlerinde yöneticilik yaptı.

Avni Kiğili nereli?

1974 yılında İstanbul’da doğan M. Avni Kiğılı, Kiğılı ailesinin 3. kuşak üyesidir. İş hayatının ilk üç yılında Hayat Kimya’da çeşitli görev ve sorumluluklar üstlenen Kiğılı, 1997 yılında kişisel bakım yatırımının sorumluluğunu üstlenmiştir.

Kiğılı Türk malı mı?

Kiğılı erkek giyim. Kısa sürede Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markalarından biri haline gelen marka, kurulduğu günden bu yana stil sahibi erkeklere en iyi giyim deneyimini vadediyor. Kiğılı, erkek giyimindeki başarısını Türkiye sınırlarının ötesine taşıyor ve tüm dünyada adından söz ettiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Eve Gelen Escort