İçeriğe geç

Versace Man Eau Fraiche Nasıl Bir Koku

Versace eau fraîche nasıl bir koku?

Taze, oryantal, meyveli ve odunsu. Özellikler: Versace erkeği zarafet, çekicilik ve karizma ile özdeşleşmiştir. Versace Man Eu Fraiche, modern, karizmatik ve kendine güvenen Versace erkeğine bir övgü olarak tasarlanmıştır. Tropikal meyveli, taze, baharatlı bir parfüm.

Eau de fraiche ne demek?

Eau Fraiche: Eau Fraiche en seyreltilmiş koku kategorisi olarak kabul edilir ve sadece %1 ila %3 oranında parfüm yağı içerir. Yüksek alkol içeriği nedeniyle koku önemli ölçüde daha hafiftir ve genellikle bir saatten az sürer.

Versace parfüm erkek kokusu nasıl?

Koku karakteri: Yoğun, erkeksi, tutkulu. Tatlı ve baharatlı. Özel özellik: Versace Eros Flame’in koku notaları, birbirleriyle güçlü bir şekilde kontrast oluşturan asil ve zarif içeriklerle zenginleştirilmiştir. Versace Eros Flame, neredeyse aşk tutkusunu anımsatan güçlü bir kırmızı renktir, yoğun ve erkeksi.

Versace nasıl kokar?

Versace parfümlerinin büyülü dünyası. Üst notalarda nane, limon ve elma; orta notalarda tonka fasulyesi, amber ve sardunya; temel notalarda vanilya, vetiver ve meşe yosunu bulunur. Versace Eros, antik Yunan mitolojisindeki aşk tanrısından esinlenmiştir ve aşkı tutku ve arzuyla özdeşleştirir.

Versace parfüm kalıcı mı?

Etkileyici ve kalıcı kokularıyla dikkat çeken Versace parfümü, kalıcılığı sayesinde en çok tercih edilen parfüm markalarından biri olmayı başarıyor.

Eau parfüm kaç saat kalıcı?

Bir diğer türü ise Eau de Parfum’dur. Peki bunlar ne anlama geliyor? “Eau de Toilette parfümü ne anlama geliyor?” Sorusuna kısaca 4-6 saate kadar kalıcı kokular olarak cevap verebiliriz.

Eau de parfum kokusu nasıl?

Kış aylarında ve gece etkinliklerinde genellikle EDT’lere kıyasla daha yoğun bir kokuya sahip olan EDP parfümlerini tercih edebilirsiniz. White Musk Eau de Parfum hayvansal olmayan sentetik misk içerir ve ikonik misk kokusuyla öne çıkar. Yenilenen formülüyle ürün, çiçeksi kokusuyla son derece kalıcıdır.

Eau de parfum nasıl kullanılır?

Eau de Parfume (EDP) parfümlerini en çok koku veren parfümler olarak tanımlayabiliriz. Yoğun bir esans ve kalıcı bir koku sunan bu parfümler özellikle kış aylarında ve gece dışarı çıktığınızda en iyi arkadaşınız olacaktır. Sıktıktan sonra 5-6 saat sonra tekrar sıkarak parfümünüzün yoğunluğunu artırabilirsiniz.

Versace Eros’ta afrodizyak var mı?

Gün boyu büyüleyici etkisini koruyan Crystal Noir İntepe’nin kalp notalarında zencefil, biber, kakule, gardenya, şakayık, portakal çiçeği; dip notalarda ise amber, sandal ağacı ve misk göz kırpıyor. Afrodizyak etkili erkek parfümleri denildiğinde akla ilk gelen Versace Eros oluyor.

Versace Eros kış mı yaz mı?

Yorum: Genellikle 30 yaş altı 4 mevsim kullanılabilir. Gündüz kullanımı için asansör vb. Yakın mesafe gerektiren yerlerdeyseniz 2-3 sıkma yapın, çok fazla aşmayın. Gece için serin ve tenha bir yer bulabilirsiniz.

Versace Eros şekerli mi?

Tatlı ve göze batmayan bir parfüm.

Versace Eros kırmızı mı mavi mi?

Versace Eros Flame, güçlü bir kırmızı renktir, yoğun ve erkeksi, neredeyse aşk tutkusunu anımsatır. Güçlü, tutkulu, kendine güvenen ve duygulara derinden bağlı bir adamı tanımlar. Tatlı ve baharatlı. Narenciye, kehribar ve odunsu.

Versace parfüm erkek orjinal nasıl anlaşılır?

Orijinal Versace Eros parfümlerinin şişelerinde ve kutularında seri numaraları bulunur. Sahte parfümlerde seri numarası her zaman bulunmaz, sadece ambalajda bulunabilir. Aynı zamanda orijinal parfümlerin kapakları sahte olanlara göre daha ağırdır.

Versace pour homme nasıl bir koku?

Özel özellik: Versace Pour Homme heyecan verici, modern, erkeksi, ancak klasik ve aromatik notalara sahiptir. Cildinize entegre edildiğinde, size taze bir temizlik hissi veren bir canlılık yaratır. Cildinizde Akdeniz’in ılık esintisini hissetmenizi sağlayan bir parfümdür. Üst notalar: Bergamot, Neroli. Narenciye yaprakları, Limon.

Versace Eros kokusu neye benzer?

Koku: Başlangıçta nane yağı (mentol nane gibi), ardından sentetik limon ve sentetik yeşil elma. 5-10 dk. Sonra tonka fasulyesi, vanilya ve ambroksanın tatlı kokusu ortaya çıkmaya başlıyor. Bu noktadan sonra koku bana Paco Rabanne Invictus’u hatırlatmaya başladı. Ancak Eros daha çok elma benzeri ve daha tatlı.

Versace Woman nasıl koku?

Çiçeksi bir koku, benzersiz, taze ve ışıltılı. Şeffaf bir parlaklık, lezzetli tropikal guava ve buzlu kuş üzümü ile baharatlandırılmış taze çiğ damlalarını ortaya çıkarır. Hepsi üzümlerin dokunuşuyla uyum içinde erir. Çiçeksi bir koku, benzersiz, taze ve ışıltılı.

Versace Versense nasıl bir koku?

Versense, canlılığı artıran hoş kokulu bir bahçede yürüyüşle sembolize edilir. Kompozisyonu Akdeniz meyveleri olan bergamot ve yeşil mandalina ile başlar ve size karşı konulamaz incir aromalarıyla iyimser akorların yanı sıra tazelik ve parlaklık sunar. Meyveli kokular ve kıvrımlı kıvılcımlarla zevk artar.

Versace Crystal kokusu nasıl?

İkonik kristal kaplaması elmaslardan esinlenen Versace Crystal Noir, gizemli ve çarpıcı notalarıyla imza bir kokudur. Değerli, zarif, kalıcı ve çok kadınsı, oryantal ve çiçeksi bir kokuya sahiptir. Bu sade ama muhteşem parfüm sizi sarar ve her kullandığınızda büyülü bir his bırakır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir